O nama

Uvjeti korištenja

Korištenje materijala i sadržaja ove internetske stranice dopušteno je samo u osobne (nekomercijalne) svrhe.

Odgovornost za sadržaj

Hrvatsko-američka zaklada za obrazovanje i izborazbu (HAZ) nastoji na ovoj internetskoj stranici pružiti točne i iscrpne podatke, ali ne preuzima odgovornost za njihovu ispravnost i/ili potpunost niti odgovara za sadržaj vanjskih linkova i oglašivača. Ukoliko zamijete prilikom korištenja stranice netočnosti ili nepotpunosti u sadržaju, molimo korisnike da iste prijave putem e-maila na haz@haz.iro.hr.

Dio sadržaja ove internetske stranice čine informacije preuzete iz drugih izvora.  HAZ odriče odgovornost za ispravnost i / ili potpunost tih podataka, a stavovi i mišljenja objavljeni na tom dijelu stranice ne odražavaju nužno stavove i mišljenja HAZ-a.

HAZ ne preuzima odgovornost za poteškoće i/ili štetu uzrokovane korištenjem ove internetske stranice ili s njom povezanih internetskih stranica.

Izmjena sadržaja

HAZ zadržava pravo izmjene sadržaja internetske stranice te uvjeta korištenja bez obveze prethodne najave u bilo kojem trenutku. HAZ nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Zaštita osobnih podataka

HAZ se obavezuje da će osobne podatke korisnika ove internetske stranice koristiti isključivo u svrhe naznačene prilikom njihovog prikupljanja. HAZ neće prodavati niti davati na uvid ili ustupati na korištenje te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika.

Autorska prava

Ova internetska stranica je zaštićena autorskim pravima i zabranjeno ju je reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti njezin sadržaj u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Hrvatsko-američke zaklade za obrazovanje i izobrazbu ili samog autora. Dođe li do povrede autorskih do povrede autorskih prava, Hrvatsko-američka zaklada za obrazovanje i izobrazbu će djelovati sukladno Zakonu o autorskim pravima (NN 167/03).

Isključenje odgovornosti

Ova internetska stranica se sastoji od sadržaja koji su proizvod samog HAZ-a, ali i sadržaja koji su proizvod drugih. HAZ je odgovoran isključivo za dio stranice koji je proizvod samog HAZ-a.

U.S. Affiliates Community in Croatia News

United States Alumni Community in Croatia (USACC)

USACC Conference – What is an American Alumnus?